Hidden

Välkommen till din plats på Hisingen

Hisingen är en stad i staden. Det är en annan känsla när du åker över broarna eller genom tunneln – Hisingen är hemma. Här har du allt från shopping till naturområden och allt det där andra du vill ha för att trivas.

I hjärtat av ön

I Tolered möts du av breda gator och mysiga inslag av natur i stadsbilden. Du har nära till allt du behöver samtidigt som du får känslan av ett riktigt hemmakvarter. Välkommen hem!

Nära till naturen

Slätta Damm

Det som kanske sticker ut mest är hur nära du har till grönområden i Tolered. Slätta Damm ligger inte mer än 10 minuters promenad bort. Här kan du slappna av på kaféet, jogga runt sjön eller vandra ut i skogen. Att bo så nära ett av Göteborgs finaste grönområden är inte bara lyxigt, det är bra för både kropp och själ. Om du mot all förmodan skulle tröttna på Slätta Damm kan du promenera till Kvillebäcken på 20 minuter.

Smidiga kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram här, både till fots och på cykel. Men under årets kallare månader är det ganska skönt att inte ha så många steg mellan dörren och hållplatsen. Tur är väl då att hållplatsen Bjurslättstorg ligger precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig dit du ska oavsett väder.

Bra shopping

Det är både smidigt och ganska roligt att ha nära till bra shopping. Vilket du får på Backaplan! Alldeles lagom nära till 110 000 kvadratmeter shopping där du hittar allt du kan behöva.

Vad är väl en vardag utan saluhall?

På Vågmästareplatsen hittar du Kville Saluhall med en uppsjö av olika delikatesser, restauranger, blommor och mycket mer. Det är svårt att hitta en bättre plats att inleda helgen på.