Hidden

Etta med luftig entré och balkong

Kom in! Här hittar du en etta som får ut det allra bästa av sina 33 kvadrat. Den luftiga entrén har gott om utrymme för avhängning och badrummet är inrett med en smart kombimaskin som spar på golvytan. Rummet ger dig plats att möblera med både din säng och skön soffa där du kan umgås med vänner. På somrarna kan du duka upp till en middag på balkongen.

Etta med vinkelkök och bra förvaring

Upptäck en etta, perfekt för dig som gillar matlagning och trevliga middagar. Här finns ett praktiskt vinkelkök, utrymme för en trevlig matplats och en skön soffa. Rummet blir snart en favoritplats för dina vänner. Härifrån tar du dig ut på den mysiga balkongen där du kan inleda morgonen med en kopp kaffe och koppla av under lediga dagar. Lägenheten har gott om förvaring i ett förråd samt i två garderober.

Rymlig tvåa med förråd och härliga sociala ytor

Välkommen in i en generös tvåa för dig som uppskattar både bekväma smarta lösningar och luftiga sociala ytor. Här hittar du förvaring i ett förråd samt i skjutdörrsgarderob och garderob och vinkelköket ger gott om utrymme för matlagning. Njut av sköna dagar på en balkong med utgång direkt från det öppna vardagsrummet och köket.

Drömtvåa med terrass och plats för många vänner

Upptäck en riktig drömtvåa högst upp i huset med en magnifik terrass. Här kommer du att spendera många sköna sommardagar, från helgfrukosten till långa middagar med vänner långt in på natten. Det kombinerade köket och vardagsrummet passar dig som gillar öppna ytor och många gäster. Två skjutdörrsgarderober rymmer kläder och skor och den luftiga entrén har gott om plats för avhängning. Här kommer du att trivas!

Har du några frågor? Kontakta mig

  • Daniel Landgren

    Reg. Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling
  • Henric Gillner

    Reg. Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling