Hidden

Välkommen in!

Här hittar du ett smakprov på några av de bostadsrätter vi planerar i Klassrummet. Kika närmare på en spännande trea med fantastisk uteplats i västerläge, vinkelkök och skjutdörrsgarderober, en välplanerad fyra med stor balkong och dubbla badrum samt en generös familjefemma med köksö och två balkonger. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Spännande trea med stor uteplats i söderläge

Här väntar en trea som har allt att önska för dig som drömmer om en lägenhet utöver det vanliga. Det ljusa öppna vardagsrummet och köket har fönster i två väderstreck och rymmer många vänner. Det trevliga vinkelköket är perfekt för dig som uppskattar matlagning. Från rummet tar du dig ut på den otroliga uteplatsen med sol under stora delar av dagen och ytor som rymmer både solstolar, matplats och många krukor. Lägenheten har även gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Social fyra med stor balkong och dubbla badrum

Upptäck en fyra perfekt för dig som föredrar generösa öppna sociala ytor och att bjuda hem många vänner på middag. Det gemensamma köket och vardagsrummet blir större om du väljer bort ett av de mindre sovrummen. Vad föredrar du? Under sommaren kan du välja att duka upp dina måltider på den stora balkongen mot den gröna gården. Den här fyran har gott om förvaring i både klädkammare och dubbla skjutdörrsgarderober. Två badrum gör vardagen smidigare.

Rymlig familjefemma med dubbla balkonger och köksö

Välkommen in i en gavelfemma med flera fönster i tre väderstreck. Här kan du njuta av allt från morgonkaffe till middag i kvällssolen på två balkonger. Den halvöppna planlösningen ger dig ett separat kök och vardagsrum med plats för både ett större matbord för kvällar med vänner, samt en matplats för vardagen med familjen. Den trevliga köksön passar lika bra för mellis och läxläsning som att duka upp smårätter på under helgen. De välplanerade sovrummen går fint att inreda som hemmakontor, och vill du ha ett större sovrum i stället för två små kan du välja bort en vägg. Du får gott om förvaring i både klädkammare och flera skjutdörrsgarderober och dubbla badrum underlättar livet här.