Hidden

Skanska SmartaHem i Öjersjö

Paketet för SmartaHem som ingår i Öjersjö ger dig en bra grund att stå på. Med det så får du en gateway – hjärtat i ditt smarta system som kan styras från både mobil och dator. Du får även ett digitalt lås på ytterdörren. Det gör att du kan låsa upp med kod, sätta en tillfällig kod för att släppa in hantverkare eller helt enkelt sluta oroa dig för att tappa bort nyckeln. De två dimbara taklampsuttagen gör att du snabbt kan tända eller släcka stora delar av hemmet. Dessutom blir det enkelt att skapa en mysbelysning. De tre uppkopplade vägguttagen kan du koppla till vad du vill. Till exempel kaffebryggare, golvlampor, stereo eller tv. Du får själv välja vad du vill göra smart i hemmet. Vill du dimma dina spotslights i badrummet eller över köksbänken kan du även göra det med dimmerpuckar som ingår.

De uppkopplade brandvarnarna och vattenläckagevakten under diskbänken i köket gör att du helt kan släppa den oron. Om brandvarnaren går igång när du inte är hemma får du en notis på telefonen, samma sak om läckagevakten skulle larma. Du kan också koppla dessa till lampor så att du även får en visuell varning. Dörrsensorn som kopplas till altandörren, gör att du alltid kan dubbelkolla att det är stängt. Sist men inte minst så får du en scenarioknapp. Den gör att du enkelt kan släcka och stänga av allt när du går hemifrån. Eller tvärtom när du kommer hem.

Upplev känslan i ett riktigt SmartHem

Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem.