Lägenhet 03-1104

Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
1 / 3 - Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
2 / 3 - Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
3 / 3 - Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1104
Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1104

Upptäck en social och ljus gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Härifrån når du hemmets mindre sovrum med garderob som går lika bra att inreda som ett trevligt hemmakontor. I den inre hallen kan du förvara ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du det helkaklade badrummet som har fönster och är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna sociala köket och vardagsrummet passar dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och har ett trevligt fönster över diskbänken. Matplatsen rymmer flera gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Under sommaren kan du starta dagarna med en kaffe på balkongen för att senare duka upp till middag och njuta av ljusa kvällar. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets större sovrum som får ljus från fönster i två väderstreck och har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. En stor skjutdörrsgarderob ger gott om plats för kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 750 000 kr
Månadskostnad 4 116 kr
Boarea 74 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 4
Nummer 03-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Planerad från hösten 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

070-635 94 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende