Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
1 / 3 - Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
2 / 3 - Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
3 / 3 - Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 03-1203
Bilden visar Ranalyckan, Halmstad, 03-1203

Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob ett par steg in. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen, det praktiska vinkelköket, matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som älskar matlagning och att bjuda hem familj och vänner. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och ljusa kvällar på den trevliga balkongen mot den gröna gården. Hemmets sovrum har ett lugnt läge så att du kan vädra utan att bli störd. Här har du plats för förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 03-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning november 2023
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Ranalyckan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

070-635 94 95