Radhus 6 rok, 125,5 kvm

Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001
1 / 2 - Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001
2 / 2 - Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001
Planlösning från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001
Situationsplan från Ranalyckan, Halmstad, 04-1001

Välkommen in till familjens gavelradhus i två trevliga våningar. Här kan du njuta av livet med dubbla uteplatser i olika väderstreck och en behändig liten trädgård. Vinkelkök och matplats för flera gäster är perfekt för långa middagar och roliga kalas. Med en flexibel planlösning kan du själv planera hemmet efter din familjs storlek och behov. Två badrum, förvaring i flera skjutdörrsgarderober och förråd underlättar livet här.

Från uteplatsen på radhusets framsida tar du dig in i hemmets rymliga entré. Här finns plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du ett av de helkaklade badrummen som är utrustat med dusch. Du hittar även tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanpå som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp f��r extra förvaring. Från hallen tar du dig vidare in i hemmets hjärta – det trevliga vinkelköket med matplats för flera gäster och ett stort fönster ut mot gatan. Här kommer familjen ha många middagar, både under vardagen och till helgen, fira högtider och läsa läxor. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och går att inreda med både soffa och fåtöljer. Intill vardagsrummet finns ett av familjens mindre sovrum med skjutdörrsgarderob. Du kan välja bort sovrummet mot att få större sociala ytor om det passar dig bättre.

Under sommarhalvåret kan du låta altandörren stå öppen, plocka med dig allt från dagens första kopp kaffe till mellanmål och tapas ut till hemmets stora uteplats mot trädgården och gården. Inred med matplats, grill och krukor och bjud in nya grannar och vänner. Här finns också ett kallförråd där du kan förvara trädgårdsredskap och leksaker.

På övervåningen hittar du hemmets mer privata del. Här finns det andra helkaklade badrummet med dusch. Perfekt när familjen ska i väg samtidigt på morgonen. De två mindre sovrummen har utrymme för säng, skrivbord och förvaring i skjutdörrsgarderob. Det minsta sovrummet kan du inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Hemmets större sovrum har gott om förvaring för kläder och skor i en större skjutdörrsgarderob samt två garderober. Övervåningen har en flexibel planlösning vilket innebär att du kan välja bort ett av sovrummen för att få ett mindre allrum. Ett ytterligare alternativ är att välja bort två av de mindre sovrummen för ett stort allrum där barnen kan titta på film och spela tv-spel med kompisar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 500 000 kr
Månadsavgift 6 730 kr
Boarea 125,5 kvm
Antal rum 6
Våningsplan 1 av 2
Nummer 04-1001
Typ av bostad Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning november 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Ranalyckan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

070-635 94 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende