Bostäderna i Ranalyckan har en hållbar profil

Boka personligt möte

Välkommen till Ranalyckan!

Mellan kvarterets hus väntar en grön oas där du har möjlighet till både lek och rofyllda stunder. Gården har väl utformade rumsliga variationer som gör kvarterets gemensamma gröna ytor till en vacker och spännande plats att verkligen längta hem till, för både stora och små. Upptäck grus, gräs, vattenrännor, träspångar och steppingstones. På soldäcket väntar lata dagar i solen och grillkvällar med dina grannar. I odlingslådorna kan du så och skörda egna grönsaker och snittblommor.

Öppet och socialt

Oavsett om du väljer en kvadratsmart tvåa eller en rymlig trea så har hemmen i Ranalyckan öppna luftiga planlösningar. Det passar dig som gärna har vänner över på middagar. Du kan stå i köket och lägga din sista hand på maten och samtidigt småprata med gästerna i soffan. Alla hem i Ranalyckan har balkong eller uteplats där du kan inreda med en sittgrupp och krukor. Samtliga hem har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, helkaklade badrum och andra moderna bekvämligheter som underlättar vardagen.

Personlig inredning

Köket i både lägenheterna och radhusen är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor i klassisk stil från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt kök finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla och en stil som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Ranalyckans radhus

Välkommen in i Ranalyckans familjevänliga radhus. Här har du chansen till en privat liten trädgård, uteplats och egna rum till barnen utan att behöva underhålla en villa med stor gräsmatta och trädgård att ta hand om. Dessutom har du tillgång till kvarterets gemensamma gård. Under sommaren kan du njuta av sköna dagar på två uteplatser i olika väderstreck, en mot gatan och en mot trädgården. Här finns utrymme att möblera med sittgrupp, solstolar och krukor.

Två ljusa våningar med plats för familjen

På de här 125 nybyggda kvadraten bor du på två ljusa våningar med en halvöppen planlösning på entrévåningen och en mer avskild övervåning med sovrum och allrum. Vinkelköket är både praktiskt och snyggt och matplatsen rymmer många gäster. Ett perfekt hem för dig som uppskattar att ha vänner och familj hemma på middag och kalas. Båda våningarna har flexibla planlösningar så att du kan anpassa antalet rum efter din familjs behov. Självklart har radhuset praktiska lösningar som underlättar tillvaron, som förvaring i skjutdörrsgarderober, förråd, två helkaklade badrum samt tvättmaskin och torktumlare.