Ranalyckan Halmstad, Ranagård

Din hållbara framtid börjar i Ranalyckan

Nu växer äntligen det nya området Ranagård fram på ett underbart läge i Halmstad. Ett av de första kvarteren heter Ranalyckan. Här hittar du hållbara bostadsrätter, både radhus och lägenheter, där du kan leva grönare samtidigt som du kan njuta av det bekymmersfria livet i en nybyggd bostad en kort promenad från både havet och golfbanan.

Välkommen till livet i Ranalyckan
Bli en av de första som flyttar in i ett område som har allt för dig som älskar långa promenader vid havet eller längs Prins Bertil stig, njuter av ett aktivt liv på stranden och som gärna tar en runda på golfbanan följd av en trevlig lunch. Dessutom har du 15 minuter med cykel till Halmstads centrum och kan uträtta alla dina ärenden ett par minuter bort med bil i Flygstaden eller Södrums centrum.

Radhusen och lägenheterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid.

I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Radhusen har 6 rum och kök och är perfekt för dig som funderar på hus men som gärna lägger tiden på annat än att arbeta i en stor trädgård. Bland lägenheterna finns tvåor och treor i varierande storlek med öppna planlösningar och balkonger eller uteplatser. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

Fakta om projektet

Pris 2 150 000 - 3 095 000 kr
Hem till salu 6 av 15
Typ av bostad Lägenheter, Radhus
Antal rum 2 - 6 rum
Boarea 45,5 - 125 kvm
Månadskostnad 2 702 - 4 142 kr
Säljstart 26 oktober 2021
Inflyttning Planerad från hösten 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

070-635 94 95

Hitta din nya bostad i Ranalyckan


Se filmen om kvarteret


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!