Välkommen att gå på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de bostadstyper du hittar i Ranalyckan. Titta närmare på en kvadratsmart tvåa med öppen planlösning och en gaveltrea med härligt ljusinsläpp och plats för familj och vänner. Klicka på bilderna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika hemmen.

2 rok 47,5 kvm - Social tvåa med balkong mot gården


Stig in i en ljus välplanerad tvåa med öppen planlösning och praktiskt vinkelkök, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommaren förlängs bostaden med den trevliga balkongen mot den gröna gården. Här kan du njuta av många härliga stunder. Bostaden har bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och i det helkaklade badrummet hittar du en smart kombimaskin som spar på golvytan.

3 rok 74 kvm - Gaveltrea med balkong i väster


Upptäck en social och ljus gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong i västerläge. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Bostaden har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare.