Dina sköna söndagar fortsätter här!

På ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Förstaden fram. Här hittar du kvarteret Västra Allén där hemmen är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

Välkommen till Västra Allén!
Med en knapp kilometer till centrums utbud, till Västra Stranden och Aleskogen bor du med promenadavstånd till allt som underlättar din vardag och ger din helg guldkant. Dessutom stannar flera busslinjer ett stenkast från din port.

Västra Allén blir ett av de allra första kvarteren i området. Här väntar ljusa och luftiga hem med härliga sociala ytor som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner på långa middagar och ställa till med kalas för familjen. Flytta hit och njut av lång lördagsfrukost, kaffe på balkongen, power walks vid havet och ett hem som inte kräver ett uns renovering. Dessutom slipper du en trädgård som ständigt behöver underhållas. I Västra Allén fortsätter livet på bästa njutbara sätt.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 25 - 129 kvm
Pris: 1 850 000 - 5 750 000 kr
Månadskostnad: 2 563 - 6 975 kr
Säljstart: 26 januari 2021
Inflyttning: Planerad från vintern 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48 Contact
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95 Contact
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Centralt läge i Västra Förstaden


På ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Förstaden fram. Här hittar du kvarteret Västra Allén där hemmen är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

Hitta ditt nya hem i Brf Västra Allén med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Exempel på lediga hem i Brf Västra Allén


0/1 Bostäder med samma planlösning

51 kvm | 2 rok

Våningsplan 3
3/3 Bostäder med samma planlösning

78,5 kvm | 3 rok

Balkong

Våningsplan 2 - 4
Pris: Från 3 050 000 kr
1/1 Bostäder med samma planlösning

101,5 kvm | 4 rok

Balkong

Våningsplan 5
Pris: Från 4 595 000 kr
Visa alla planlösningar

Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Västra Allén. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Dina soliga lördagsmorgnar fortsätter här

De flesta hemmen i kvarteret har en trevlig balkong eller uteplats där du kan njuta av dagens första kopp kaffe. Balkongerna har plats för att inreda med krukor, solstolar, en matplats och kanske för egna tomatplantor och en örtagård.

Välkommen ut!

Fokus på innergården är gröna ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här hittar du mer avskilda platser med sittgrupper, perfekt för en skön stund med en pod i öronen, och ett vackert orangeri där du och dina grannar kan bjuda in till middag och till och med odla. Gården erbjuder även andra odlingsplatser så att du som flyttar in här kan skörda egna tomater, zucchini eller kanske vackra snittblommor.

Njut av kvällsljuset

Husen i kvarteret Västra Allén har formen som en halvöppen cirkel med öppningen mot väst, och släpper in ett underbart kvällsljus till gården och till hemmen. Placeringen av husen ger samtidigt gården ett skydd mot gatan så att det skapas en rofylld och privat känsla här.

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för långa middagar med vänner, födelsedagsfiranden och högtider med familjen. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan. I flera hem finns möjlighet att välja till en trevlig köksö som passar lika bra för att duka upp smårätter på som att ta en kaffe vid före jobbet en vardagsmorgon.

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Ordning och reda

Hemmen i kvarteret är välplanerade och det finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Så oavsett om du väljer en smart etta eller en familjefyra så får du plats för såväl prylar som din personliga inredning.

Vakna upp här

Sovrummen är ljusa, oftast placerade i ett lugnt läge och anpassade för att du ska kunna inreda med sängbord och säng. De fyror som har läcker vindskaraktär har takfönster i sovrummen och en av tvåorna har ett sovloft i etage. De mindre ettorna är smart planerade med sovalkov som skiljer sängplatsen från hemmets mer sociala delar. Här kommer du att sova gott!

Ett nytt spännande område

På en perfekt plats i Halmstad växer nu Västra Förstaden fram. Här väntar hemtrevliga lugna gator med närhet till det mesta. Västra Allén blir ett av de första och största kvarteren i området, och vi vågar påstå att läget passar dig oavsett var du befinner dig i livet, och vad du vill få ut av din vardag och av din helg. Här har du Halmstads trevliga utbud av restauranger och butiker mindre än en kilometer bort och en oslagbar natur och vidsträckta stränder en kort promenad hemifrån. Inom gångavstånd från ditt nya kvarter finns skolor och en helt nybyggd förskola, och ett stenkast hemifrån ligger en större livsmedelsbutik och ett mysigt lokalt bageri där du snart blir stammis. I Västra Förstaden är det enkelt att leva.

Havet är närvarande

Det inte många som kan skryta med att ha en kort promenad till en fin naturstrand. Västra Stranden är en 1,2 kilometer härlig sandstrand som du når via Prins Bertils stig. Stranden älskas av hu ndägare som kan låta sina hundar bada här året om, men även av alla som njuter av att titta på havet, ta ett dopp och dricka kaffe ur termos eller kanske hyra utrustning och testa olika vattensporter. Västra Stranden är en mer hemlig strand än Tylösand, så här slipper du de större turistmassorna. Vill du däremot spendera en solig dag på den långa finkorniga stranden i Tylösand, ta ett glas på after beach på hotellet och titta på människor, ja då är en av Sveriges mest populära stränder inte långt borta.

Vackra promenader och leder

Snöra på dig ett par sköna skor och upptäck de vackraste vandri ngslederna, strax utanför din port. Oavsett vilken form du är i, om du vill finpromenera eller svettas, så är Prins Bertils stig en fantastisk upplevelse. Vandringen slingrar sig längs med havet från Halmstads slott genom sagolika Aleskogen och Eketånga naturreservat, förbi Tylösand och avslutas i vackra Möllegård. Längs vägen möter du vyer du inte kan få nog av. Du väljer själv hur långt du vill ta dig just idag men huvudsaken är att du kommer ut. När du bor i Västra Allén är det enkelt att motionera och röra på sig, här är det nära till både fysisk och mental hälsa.

Att ta dig hit och tillbaka

Att bo i Västra Allén innebär att ha gång- och cykelavstånd till det mesta. Därför finns det självklart flera cykelparkeringar på gården och i garaget under huset. Om du ändå behöver en bil i din vardag så parkerar du enkelt och smidigt under huset eller på en intilliggande parkering. Det finns även tillgång till laddstolpar om du har en elbil. Vill du hellre åka kollektivt går flera busslinjer bara ett stenkast från din port. De frekventa turerna tar dig till såväl Hallarna för en shoppingrunda som till Tylösand för en lat dag på stranden.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Västra Allén

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48 Contact
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95 Contact
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Kontakt
Telefon: 035- 16 65 40

Adress
Skolgatan 2
302 32 Halmstad
svenskfast.se/halmstad

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: