Västra Allén Halmstad

Dina sköna söndagar fortsätter här!

Den 30 november släpper vi de sista lägenheterna i Västra Allén och då har du en ny chans att hitta just ditt drömhem. På ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Förstaden fram. Här hittar du kvarteret Västra Allén där hemmen är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

Välkommen till Västra Allén!
Med en knapp kilometer till centrums utbud, till Västra Stranden och Aleskogen bor du med promenadavstånd till allt som underlättar din vardag och ger din helg guldkant. Dessutom stannar flera busslinjer ett stenkast från din port.

Västra Allén blir ett av de allra första kvarteren i området. Här väntar ljusa och luftiga hem med härliga sociala ytor som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner på långa middagar och ställa till med kalas för familjen. Flytta hit och njut av lång lördagsfrukost, kaffe på balkongen, power walks vid havet och ett hem som inte kräver ett uns renovering. Dessutom slipper du en trädgård som ständigt behöver underhållas. I Västra Allén fortsätter livet på bästa njutbara sätt.

Fakta om projektet

Pris 1 895 000 - 5 750 000 kr
Hem till salu 19 av 101
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 25 - 129 kvm
Månadskostnad 2 563 - 6 975 kr
Säljstart Pågående försäljning
Inflyttning Planerad från vintern 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95

Centralt läge i Västra Förstaden


På ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Förstaden fram. Här hittar du kvarteret Västra Allén där hemmen är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

Hitta ditt nya hem i Brf Västra Allén med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Exempel på lediga hem i Brf Västra Allén


1/2 Bostäder med samma planlösning

63,5 kvm | 2 rok

Våningsplan 3 - 4
Pris: Från 2 625 000 kr
0/2 Bostäder med samma planlösning

78 kvm | 3 rok

Uteplats

Våningsplan 1
0/1 Bostäder med samma planlösning

101,5 kvm | 4 rok

Balkong

Våningsplan 5
Visa alla planlösningar

Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Västra Allén. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!