Lägenhet 1 rok, 40 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 111
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 111
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 111
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 111
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 111
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 111

Välkommen in på första våningen till en social och ljus etta med flera fönster i söderläge, sovalkov, öppen planlösning och trevligt vinkelkök samt gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober.

Kliv in till en ljus luftig hall med fri sikt in i det öppna gemensamma vardagsrummet och köket och ut genom fönstret i söderläge. Här finns plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga rummet får ljus från flera fönster i härligt söderläge och passar dig som gillar att ha vänner över på middag. Det praktiska vinkelköket ger dig gott om arbetsytor för matlagning och här kan du förbereda maten medan dina gäster umgås i soffan. Din säng får en perfekt plats i en sovalkov som ligger avskilt från de sociala ytorna och som har en lägre mysigare takhöjd än resten av rummet. Här finns gott om plats för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer 111
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Sovalkov

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95