Lägenhet 3 rok, 78,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 133
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 133
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 133
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 133
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 133
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 133

Välkommen in till en ljus trevlig trea med balkong i sydvästligt läge, flera fönster i söderläge samt gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober. Det mindre sovrummet går att välja bort om du hellre föredrar ett större vardagsrum.

Stig på in i en hall med plats för avhängning. Ett par steg in hittar du även en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet passar utmärkt för dig som gärna har vänner och familj hemma på middag. Matplatsen rymmer flera gäster och du kan inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs rummet av hemmets balkong med ljuvlig sydvästligt läge. Här kommer du att avsluta många sköna dagar framöver.

Hemmets större sovrum får ljus från fönster i två väderstreck, har ett lugnt läge mot gården och har gott om förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob. Det andra mindre sovrummet har också ljus från två fönster och ett rofyllt läge. Vill du ha förvaring av kläder och skor i rummet kan du välja till en garderob. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum så går det här rummet enkelt att välja bort.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 133
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95