Lägenhet 2 rok, 51,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 142
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 142
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 142
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 142
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 142
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 142

Välkommen in till en social tvåa med öppen planlösning, vinkelkök, flera fönster i härligt söderläge och balkong. Här finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt en klädkammare

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare. Städskåpet hittar du innanför hallen i vardagsrummet. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. En glasvägg skiljer matplatsen och soffgruppen åt. Det praktiska vinkelkök passar utmärkt för dig som älskar matlagning. Här kan du stå och röra i grytorna och samtidigt följa samtalet mellan dina gäster i soffan. Hemmets balkong förlänger rummet under sommarhalvåret. Här kommer du att avsluta många sköna dagar framöver. Det ljusa sovrummet i söderläge har bra förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 142
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95