Lägenhet 2 rok, 50,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 152
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 152
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 152
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 152
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 152
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 152

Välkommen in högst upp i huset till en social tvåa med öppen planlösning, flera fönster i härligt söderläge och balkong. Här finns gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober samt en läcker takhöjd upp i nock i de sociala delarna.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Här hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är generöst, har plats för sängbord och får ett underbart ljus från fönstret i söderläge. Här är det fint att vakna upp.

 

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Den trevliga planlösningen gör det möjligt att inreda med soffa, fåtölj och matplats för dina gäster. En balkong släpper in extra ljus och frisk luft under sommarkvällarna. Taket i det öppna rummet har en generös höjd ända upp i nock.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 152
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95