Lägenhet 2,5 rok, 75,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 251
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 251
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 251
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 251
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 251
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 251

Välkommen till denna fina 2,5:a högst upp i huset. Njut av en fantastisk takhöjd, social planlösning, ljusinsläpp från stora takfönster och en rymlig balkong mot den grönskande gården. Med sin värmande kvällssol är den som gjord för mysiga middagar med familj och vänner.

Kom in i den trevliga hallen med plats för avhängning i garderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten samt väggskåp för extra förvaring. 

Det gemensamma köket och vardagsrummet fylls av ljus från fönster i två väderstreck. Rummet är inbjudande, socialt och öppet upp i tak. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Med sin sköna kvällssol blir den en given favoritplats för middagar under bar himmel.

I hemmets andra del ligger det ljusa sovrummet med takfönster och klädkammare för skor och kläder. Intill ligger ett extra sovrum som även det har takfönster och ett praktiskt städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 2,5
Våningsplan 5 av 5
Nummer 251
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95