Lägenhet 2 rok, 66 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 252
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 252
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 252
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 252
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 252
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 252

I den här härliga vindstvåan njuter du av livet med generös takhöjd, sovloft, öppen planlösning och ljusinsläpp från stora takfönster. Dessutom har du en rymlig balkong med kvällssol och utsikt mot den grönskande gården, och möjlighet att få två sovrum. Välkommen upp!

Kom in i hallen med plats för avhängning. Lite längre in i hemmet finns en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp för förvaring. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten samt väggskåp för extra förvaring. 

En trappa leder upp till det trivsamma sovloftet med fint takfönster. Här är det skönt att somna och vakna upp avskilt från hemmets sociala delar.

Det gemensamma köket och vardagsrummet fylls även det av ljus från stora takfönster. Med sin generösa takhöjd och sociala planlösning är rummet luftigt och inbjudande. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Du kan även välja till en köksö för extra arbetsyta. Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Med sin sköna kvällssol och utsikt mot den gröna gården blir den en given favoritplats för middagar med familj och vänner.

I vardagsrumsdelen finns möjlighet att välja till ett andra sovrum med högt i tak och fint ljusinsläpp från takfönster.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 252
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95