Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 352
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 352
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 352
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 352
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 352
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 352

Högst upp i huset hittar du denna rymliga och sociala trea med imponerande takhöjd och stor balkong i nordvästligt läge. Här har du tillgång till riktigt bra förvaring samt möjlighet att välja bort det mindre sovrummet och få ett större vardagsrum. Välkommen upp!

Kom in i den trevliga hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Först når du hemmets största sovrum som är luftigt med generös takhöjd och har ett riktigt fint ljusinsläpp. Här finns ännu en skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och kläder. På väg in mot vardagsrummet hittar du ytterligare garderobsutrymme och ett städskåp.

Vardagsrummet är även det luftigt och har högt i tak. Här har du plats att inreda med både soffa och fåtöljer. Från vardagsrummet når du hemmets stora balkong med kvällssol och utsikt mot den gröna gården, som gjord för mysiga middagar under sommarhalvåret. Intill vardagsrummet ligger det lite mindre sovrummet, även det med en härlig takhöjd. Vill du hellre ha ett större vardagsrum så är detta rum enkelt att välja bort.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Köket intill passar extra bra för dig som gärna bjuder på trevliga middagar med flera gäster. Här finns en härlig atmosfär och öppet upp i tak. Dessutom är matplatsen stor, arbetsytorna ordentliga och det finns gott om bra förvaring av matvaror, köksmaskiner och extra porslin i ett skafferi.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 995 000 kr
Månadsavgift 4 926 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 352
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende