Lägenhet 3 rok, 70,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 425
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 425
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 425
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 425
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 425
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 425

Välkommen in i denna ljusa genomgångstrea. Här njuter du av den värmande kvällssolen på den stora balkongen med gott om plats för middagar med vänner. Vill du ha ett större vardagsrum kan du dessutom välja bort en vägg.

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. En kort vägg med glasparti skiljer hallen från köket som är ljust och välkomnande. Här finns gott om plats för både matlagning och matplats för flera gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Med sin sköna kvällssol och placering mot den grönskande gården är den som gjord för härliga middagar under bar himmel.

I hemmets andra del ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och rymmer både soffa och fåtöljer. Det mindre sovrummet intill har en egen garderob för förvaring. Här kan du enkelt välja bort en vägg om du föredrar ett större vardagsrum. Det större sovrummet är luftigt, har plats för sängbord och fylls av ljus från fönstret. Här har du även tillgång till en lång skjutdörrsgarderob med mycket plats för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 5
Nummer 425
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95