Lägenhet 1 rok, 40 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 433
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 433
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 433
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 433
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 433
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 433

Välkommen in i denna rymliga och välplanerade etta med gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner. Här blir den sköna balkongen en given favoritplats under sommarhalvåret. Dessutom blir vardagen enklare med bra förvaring.

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är ljust och välkomnande. Avskilt placerad, längst in i rummet, hittar du också sovalkoven med ännu en garderob för förvaring. Den sociala planlösningen gör det möjligt att inreda med soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köksdelen finns gott om plats för matlagning. Utanför ligger balkongen, perfekt för långa frukostar och mysiga middagar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 5
Nummer 433
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95