Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 442
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 442
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 442
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 442
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 442
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 442

I den här ljusa och välplanerade tvåan blir balkongen en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Här finns plats för både vardag och helgmiddagar med vännerna, samtidigt som två skjutdörrsgarderober ger riktigt bra förvaring.

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Lite längre in ligger det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet intill är generöst, har plats för sängbord och får ett härligt ljus från det stora fönstret. Här är det fint att vakna upp. Dessutom har du tillgång till en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är ljust och välkomnande. Den sociala planlösningen gör det möjligt att inreda med soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köksdelen finns gott om plats för matlagning. Här kan du dessutom få ännu mer arbetsyta genom att välja en köksö som tillval. Precis utanför ligger den trevliga balkongen, perfekt för långa frukostar och mysiga middagar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 442
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95