Lägenhet 2 rok, 68 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 544
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 544
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 544
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 544
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 544
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 544

Kom in i denna rymliga genomgångstvåa med en stor balkong i soligt sydvästläge och utsikt mot den grönskande gården. Det här hemmet är perfekt för dig som vill ha gott om plats för både matlagning och umgänge med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till bra förvaring.

Välkommen in i hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Ännu mer förvaring får du i klädkammaren bredvid. Det kombinerande köket och vardagsrummet är ljust och välkomnande. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Vinkelköket ger gott om plats för matlagning och vill du ha ännu mer arbetsyta kan du välja en köksö som tillval.

Utanför breder den stora balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet. Med sitt soliga sydvästläge och placering mot den grönskande gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

I hemmets andra del ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är generöst och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. Här finns dessutom utrymme för en arbetsplats som gör det möjligt att arbeta bekvämt hemifrån.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 68 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 544
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95