Lägenhet 3 rok, 78 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 613
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 613
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 613
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 613
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 613
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 613

Välkommen in på första våningen till en trevlig trea med stor uteplats i söderläge mot gården, trevligt vinkelkök och rymlig matplats samt gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober.

Stig på in i en hall med plats för avhängning, en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det trevliga köket går i vinkel vilket ger dig gott om arbetsytor för matlagning. Matplatsen rymmer flera gäster och här kommer du ha många trevliga middagar framöver. Från köket tar du dig till hemmets större luftiga sovrum som har plats för en arbetsplats och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Vardagsrummet ligger i motsatta änden av hemmet och den här planlösningen passar dig som inte vill ha en helt öppet hem. Det luftiga rummet har plats för både soffa och fåtöljer och får ljus från fönster i härligt söderläge. Här hittar du den generösa uteplatsen mot gården där du kan inreda med solstolar, krukor och en matplats. Det ljuvliga söderläget ger dig sol stora delar av dagen. Hemmets mindre sovrum har ett rofyllt läge mot den lugna gården och har plats för dina kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 613
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95