Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 752
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 752
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 752
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 752
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 752
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 752

Välkommen högst upp i huset till en ljus och social vindstrea med läcker takhöjd upp i nock, balkong i ljuvligt sydostligt läge, förvaring i flera skjutdörrsgarderober samt ett skafferi. Det mindre sovrummet går att välja bort om du hellre föredrar ett större vardagsrum.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Innanför hittar du hemmets större sovrum som är luftigt med takhöjd upp i nock och möjlighet till förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Ett par steg vidare in i hemmet hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här ligger också det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Köket passar dig som gärna bjuder på trevliga middagar med flera gäster. Här är matplatsen stor, arbetsytorna ordentliga och det finns gott om bra förvaring av matvaror, köksmaskiner, extra porslin med mer i ett skafferi. Rummet har en härlig atmosfär med takhöjd upp i nock. Vardagsrummet är även det luftigt och har högt i tak, och här har du plats att inreda med både soffa och fåtöljer. Det här hemmet passar dig som inte föredrar en helt öppen planlösning. Från vardagsrummet når du hemmet balkong som har ett ljuvligt sydostligt läge med sol stora delar av dagen. Det mindre sovrummet har plats för ett sängbord och får härligt ljus från ett fönster mot balkongen. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum så går det här rummet enkelt att välja bort.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 095 000 kr
Månadsavgift 4 926 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 752
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 januari 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende