Lägenhet 4 rok, 121 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 823
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 823
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 823
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 823
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 823
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 823

Välkommen in till en trivsam gavelfemma med dubbla balkonger där du kan njuta av både söderläge och kvällssol. Vinkelkök, en stor matplats och trevliga sociala ytor passar dig som gillar middagar med vänner. Gäst-wc och förvaring i flera skjutdörrsgarderober samt klädkammare underlättar livet här. Ett av rummen går att välja bort om du hellre föredrar ett större vardagsrum.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Ett par steg längre in i hemmet hittar du en gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska iväg samtidigt. Från hallen når du det större generösa sovrummet som har gott om förvaringsmöjligheter för dina kläder och skor i en klädkammare. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och rymmer förutom en säng även sängbord. Båda rummen har plats för kläder och skor i varsin skjutdörrsgarderob.

Den sociala delen av hemmet har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna dukar upp en trevlig middag i köket för att samtidigt låta den yngre delen av familjen husera i soffan utan att störa. Vinkelköket ger dig gott om arbetsyta, den ljusa matplatsen rymmer flera gäster och under sommarhalvåret förlängs köket med en balkong i perfekt söderläge mot den gröna gården. Vardagsrummet går att möblera med både soffa och fåtöljer och härifrån når du hemmets andra balkong som har ljuvlig kvällssol. Här kan du avsluta många sommardagar framöver. Intill hittar du ett trevligt bibliotek med fönster i två väderstreck. Här kan du sjunka ner i en skön fåtölj med din favoritbok eller en podd i lugn och ro. Om du föredrar ett större vardagsrum så går det enkelt att välja bort biblioteket.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 121 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 823
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95