Lägenhet 2 rok, 61 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 832
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 832
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 832
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 832
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 832
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 832

Välkommen in till en luftig social tvåa med öppen planlösning, dubbla skjutdörrsgarderober och balkong i härligt söderläge mot gården. Här finns även möjlighet att välja till en trevlig köksö.

Kliv in till en ljus hall med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och en matplats. Här finns möjlighet att välja till en trevlig köksö där du kan duka upp smårätter som dina gäster kan njuta av medan du lägger din sista hand på varmrätten. Hemmets balkong ligger mot den gröna gården och har ett ljuvligt söderläge. Här kommer du att spendera många sköna dagar framöver. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och ger dig plats för dina kläder i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 5
Nummer 832
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95