Lägenhet 2,5 rok, 74,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 851
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 851
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 851
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 851
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 851
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 851

Välkommen in till en härlig 2,5:a med vindskaraktär högst upp i huset. Njut av öppen planlösning, takhöjd upp i nock, takfönster, ett extra sovrum, förvaring i klädkammare samt balkong i härligt söderläge mot gården.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning samt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du också hemmets mindre sovrum som förutom säng rymmer en liten arbetsplats och får härligt ljus av ett takfönster.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet är välkomnande, socialt och ljust med generös takhöjd upp i nock. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och en större matplats. En fristående vägg delar av köket mot vardagrumsdelen så att du kan lägga din sista hand på maten ostörd medan dina gäster umgås i soffan. Hemmets balkong har ett ljuvligt söderläge mot gården. Här kommer du att spendera många sköna dagar och ljumma kvällar framöver.

Det större sovrummet får ljus från ett läckert takfönster. Här är det härligt att somna och att vakna upp. En klädkammare ger dig gott om förvaring åt kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 595 000 kr
Månadsavgift 4 291 kr
Boarea 74,5 kvm
Antal rum 2,5
Våningsplan 5 av 5
Nummer 851
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 januari 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende