Lägenhet 3 rok, 104 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 853
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 853
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 853
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 853
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 853
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 853

Välkommen in till en härlig vindsfyra högst upp i huset. Njut av öppen social planlösning, takhöjd upp i nock, takfönster samt dubbla balkonger med söderläge och kvällssol. Gäst-wc och förvaring i skjutdörrsgarderob och dubbla klädkammare underlättar livet här. Ett av de mindre sovrummen går att välja bort om du hellre föredrar ett större vardagsrum.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska iväg samtidigt. Vidare in hittar du det större helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Hemmets tre sovrum har mysiga snedtak och de ligger vägg i vägg. Det större och ett av de mindre har läckra takfönster samt bra förvaring av kläder och skor i varsin klädkammare. Om du hellre vill ha en gemensam större klädkammare mellan rummen går väggen att välja bort.

Den sociala delen av hemmet har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna dukar upp en trevlig middag i köket för att samtidigt låta den yngre delen av familjen husera i soffan utan att störa. Matplatsen rymmer flera gäster och under sommarhalvåret förlängs köket med en mysig balkong i perfekt söderläge mot den gröna gården. Vardagsrummet har en läcker takhöjd upp i nock som ger ett luftigt intryck. Rummet går att möblera med både soffa och fåtöljer och har utgång till hemmets andra balkong med ljuvlig kvällssol. Här kan du avsluta många fina kvällar framöver. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum så går det enkelt att välja bort ett av de mindre sovrummen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 104 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 853
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95