Lägenhet 424

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 424
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 424
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 424
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 424
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 424
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 424

Kom in i denna rymliga gaveltvåa med balkong och härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den sociala planlösningen ger gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner. Dessutom har du tillgång till bra förvaring.

Välkommen in i den inbjudande hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot det kombinerande köket och vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och matplats för många gäster. Utanför ligger dessutom den trevliga balkongen och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Sovrummet är ljust och luftigt och har en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 545 000 kr
Månadskostnad 3 764 kr
Boarea 63,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 5
Nummer 424
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-31 mars 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende