Lägenhet 522

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 522
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 522
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 522
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 522
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 522
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 522

Kom in i denna välplanerade etta med balkong. Här finns plats för både matlagning och umgänge med vänner. Samtidigt ger den smidiga skjutdörrsgarderoben tillgång till bra förvaring. Välkommen in!

Stig in i den luftiga hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben till höger med plats för skor och kläder. Lite längre in finns även ett städskåp för ännu mer förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till det öppna och välplanerade rummet som kombinerar kök, matplats och sovalkov. Här nyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt och ger plats åt både matlagning, tv-tittande och umgänge när vänner kommer förbi. Utanför ligger den mysiga balkongen och blir en förlängning av hemmet under sommarmånaderna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 575 000 kr
Månadskostnad 2 292 kr
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 5
Nummer 522
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-31 mars 2023
Egenskaper Balkong, Sovalkov
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende