Säljsläpp 4 - 6 maj

Säljsläppet är igång och du kan nu göra din köpanmälan online! Kom ihåg att köpanmälan måste vara ifylld och skickad senast torsdag 6 maj kl 23.59 för att du inte ska tappa din plats i kön. Lycka till!

Den 4 - 6 maj är det säljsläpp och det är nu du äntligen har möjlighet att göra en köpanmälan. För att hitta det hemmet som uppfyller dina önskemål och drömmar kan göra en rundtur i husen med bostadsväljaren, upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel, och hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och sprängskisser och inspireras av härliga bilder. Din säljare finns givetvis tillgänglig för att svara på frågor via mail och telefon. Kom ihåg att göra din köpanmälan senast torsdag 6 maj kl 23.59 för att inte missa din plats i kön. Resan mot ditt nya hem börjar nu, och vi är med dig hela vägen.

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just det hem du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa ett hem i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller en uteplats med morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. Klicka här för att se bostäder och priser» i bostadsväljaren för att se placeringar i huset och använda de olika filtren.

3 Gör din köpanmälan

Säljpremiären är det första tillfället du får att göra en köpanmälan. Det innebär att du anmäler ditt intresse för ett eller flera hem som uppfyller dina önskemål. Det är viktigt att du rangordnar och placerar det hem du är mest intresserad av först. Köpanmälan är inte bindande. 

Knapp till köpanmälan.jpg

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut torsdagen 6 maj kl 23.59 stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för hemmen. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till ditt nya hem i Västra Allén!

Se filmen om Brf Västra Allén


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Planerad inflytt är beräknad från vintern 2022/2023.

2. Hur många parkeringsplatser finns det i garaget?
77 parkeringsplatser finns för föreningens medlemmar i ett gemensamt underjordiskt garage under kvarteret samt på kvartersgata inom egen fastighet.

3. Hur ser det ut med förråd?
Samtliga lägenheter har förråd i källaren. Storleken på förrådet varierar beroende på storleken på din lägenhet.

Läs fler frågor & svar här»

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95