Dina sköna söndagar fortsätter här!

På ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Förstaden fram. Här hittar du kvarteret Västra Allén där hemmen är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

Välkommen till Västra Allén!
Västra Förstaden är ett helt nytt bostadsområde på riktigt bra läge i Halmstad. Med en knapp kilometer till centrums utbud, till Västra Stranden och Aleskogen bor du med promenadavstånd till allt som underlättar din vardag och ger din helg guldkant. Dessutom stannar flera busslinjer ett stenkast från din port.

Västra Allén blir ett av de allra första kvarteren i området. Här väntar ljusa och luftiga hem med härliga sociala ytor som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner på långa middagar och ställa till med kalas för familjen. Flytta hit och njut av lång lördagsfrukost, kaffe på balkongen, power walks vid havet och ett hem som inte kräver ett uns renovering. Dessutom slipper du en trädgård som ständigt behöver underhållas. I Västra Allén fortsätter livet på bästa njutbara sätt.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 25 - 128 kvm
Säljstart: Planerad sensommaren 2020
Inflyttning: Planerad från sommaren 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Västra Allén

Ansvariga kontaktpersoner

Svensk Fastighetsförmedling

Kontakt
Telefon: 035- 16 65 40

Adress
Skolgatan 2
302 32 Halmstad
svenskfast.se/halmstad

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: