Hidden

360-graders rundvandring

Titta närmare på en social tvåa med öppen planlösning och en gaveltrea med härligt ljusinsläpp och plats för familj och vänner. Klicka på bilderna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

2 rok 47,5 kvm - Social tvåa med balkong mot gården

Stig in i en ljus välplanerad tvåa med öppen planlösning och praktiskt vinkelkök, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommaren förlängs bostaden med den trevliga balkongen mot den gröna gården. Här kan du njuta av många härliga stunder. Bostadsrätten har bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och i det helkaklade badrummet hittar du en smart kombimaskin som spar på golvytan.

3 rok 74 kvm - Gaveltrea med balkong i väster

Upptäck en social och ljus gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong i västerläge. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Bostadsrätten har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare.