Hidden

Ett nytt spännande område

På en perfekt plats i Halmstad växer nu Västra Förstaden fram. Här väntar hemtrevliga lugna gator med närhet till det mesta. Västra Allén blir ett av de första och största kvarteren i området, och vi vågar påstå att läget passar dig oavsett var du befinner dig i livet, och vad du vill få ut av din vardag och av din helg. Här har du Halmstads trevliga utbud av restauranger och butiker mindre än en kilometer bort och en oslagbar natur och vidsträckta stränder en kort promenad hemifrån. Inom gångavstånd från ditt nya kvarter finns skolor och en helt nybyggd förskola, och ett stenkast hemifrån ligger en större livsmedelsbutik och ett mysigt lokalt bageri där du snart blir stammis. I Västra Förstaden är det enkelt att leva.

Havet är närvarande

Det inte många som kan skryta med att ha en kort promenad till en fin naturstrand. Västra Stranden är en 1,2 kilometer härlig sandstrand som du når via Prins Bertils stig. Stranden älskas av hu ndägare som kan låta sina hundar bada här året om, men även av alla som njuter av att titta på havet, ta ett dopp och dricka kaffe ur termos eller kanske hyra utrustning och testa olika vattensporter. Västra Stranden är en mer hemlig strand än Tylösand, så här slipper du de större turistmassorna. Vill du däremot spendera en solig dag på den långa finkorniga stranden i Tylösand, ta ett glas på after beach på hotellet och titta på människor, ja då är en av Sveriges mest populära stränder inte långt borta.

Vackra promenader och leder

Snöra på dig ett par sköna skor och upptäck de vackraste vandringslederna, strax utanför din port. Oavsett vilken form du är i, om du vill finpromenera eller svettas, så är Prins Bertils stig en fantastisk upplevelse. Vandringen slingrar sig längs med havet från Halmstads slott genom sagolika Aleskogen och Eketånga naturreservat, förbi Tylösand och avslutas i vackra Möllegård. Längs vägen möter du vyer du inte kan få nog av. Du väljer själv hur långt du vill ta dig just idag men huvudsaken är att du kommer ut. När du bor i Västra Allén är det enkelt att motionera och röra på sig, här är det nära till både fysisk och mental hälsa.

Att ta dig hit och tillbaka

Att bo i Västra Allén innebär att ha gång- och cykelavstånd till det mesta. Därför finns det självklart flera cykelparkeringar på gården och i garaget under huset. Om du ändå behöver en bil i din vardag så parkerar du enkelt och smidigt under huset eller på en intilliggande parkering. Det finns även tillgång till laddstolpar om du har en elbil. Vill du hellre åka kollektivt går flera busslinjer bara ett stenkast från din port. De frekventa turerna tar dig till såväl Hallarna för en shoppingrunda som till Tylösand för en lat dag på stranden.

Havet är alltid nära i Västra Allén