Hidden

360-graders rundvandring

Titta närmare på härliga tvåor med massa förvaring, treor med möjlighet att välja bort ett sovrum för att få ännu större sociala ytor och generösa fyror med högt i tak och dubbla balkonger. Oavsett storlek på bostaden kommer du att få många trevliga stunder här. Klicka på länkarna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna i Västra Allén.

Tvåa med riktigt bra förvaring

Välkommen till en luftig tvåa med bra förvaring i två skjutdörrsgarderober. Sovrummet är generöst och det kombinerade köket och vardagsrummet har gott om plats för dig som gillar att bjuda hem vänner. Här finns möjlighet att välja till en köksö. Balkongen förlänger rummet under sommaren och har ljuvligt söderläge mot gården. Badrummet är stort och har både tvättmaskin och torktumlare.

Flexibel trea med plats för vännerna

Stig in i en ljus och öppen vinkeltrea med stora fönster och bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. Planlösningen ger dig möjlighet att välja bort ett sovrum för att få ännu större sociala ytor med plats för stora middagar och många vänner. Från vardagsrummet når du din trevliga balkong med ett fint kvällssolsläge. Badrummet är generöst och här hittar du både tvättmaskin och torktumlare.

Luftig fyra med dubbla balkonger

Kliv in i en riktig drömfyra med läcker takhöjd upp i nock i de sociala ytorna. Det gemensamma köket och vardagsrummet är generöst och lämpar sig för härliga stunder och firanden med vänner och familj. Här har du plats för både en stor matplats och soffa och fåtöljer. Bostadsrätten har två balkonger i olika väderstreck så att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Två av sovrummen har härliga takfönster så att du kan se himlen från din säng. Här hittar du också förvaring i klädkammare och hallen har plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Att ha både badrum och en extra wc underlättar livet här.