Gröna hem med plats att umgås

I området Storängen några hundra meter från Huddinge centrum händer det mycket spännande. Här planerar vi för vårt nya kvarter med Svanenmärkta sociala hem där det är enkelt att leva bekvämt. Läget är perfekt för dig som vill bo på lugna gator men samtidigt ha nära till butiker och service, bara 16-minuter från T-centralen med pendeltåget.

Välkommen till Storängen!
Storängen växer fram till ett familjevänligt område alldeles intill Huddinge centrum. Trots det centrala och smarta läget är gatorna här lugna och trivsamma men samtidigt fulla av liv och rörelse. Att bo här i vårt nya Svanenmärkta kvarter innebär att ha allt som gör vardagen enklare nära till hands. Huddinge centrum har ett stort utbud av butiker och ett fullt serviceutbud.

Pendeltågen går var tionde minut i rusningstrafik och tar dig till Stockholms city på bara 16 minuter. Strax söder om Storängen utvecklas Flemingsberg till en spännande plats med en mängd arbets- och utbildningsmöjligheter på Karolinska sjukhuset, nya Polishögskolan, Södertörns högskola.

Hemmen i våra nya kvarter är ljusa, miljösmarta och kvadrateffektiva med fokus på trevliga sociala ytor. Här är det enkelt att umgås med vänner, oavsett om du väljer att flytta in i en välplanerad etta eller en familjevänlig fyra. Och det bästa av allt – i ett nybyggt hem är det bara att flytta in. Istället för att köa på byggvaruhusen under helgerna har du massor av tid till det härliga i livet.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-5
Boarea: 30-100
Säljstart: våren 2022
Inflyttning: från hösten 2024

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm


Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: