Storängen Storängen, Huddinge

Gröna hem med plats att umgås

I området Storängen några hundra meter från Huddinge centrum händer det mycket spännande. Här planerar vi vårt nya kvarter med Svanenmärkta sociala bostadsrätter där det är enkelt att leva bekvämt. Läget är perfekt för dig som vill bo på lugna gator men samtidigt ha nära till butiker och service, bara 16-minuter från T-centralen med pendeltåget.

Välkommen till Storängen!
Storängen växer fram till ett familjevänligt område alldeles intill Huddinge centrum. Trots det centrala och smarta läget är gatorna här lugna och trivsamma men samtidigt fulla av liv och rörelse. Att bo här i vårt nya Svanenmärkta kvarter innebär att ha allt som gör vardagen enklare nära till hands. Huddinge centrum har ett stort utbud av butiker och ett fullt serviceutbud.

Pendeltågen går var tionde minut i rusningstrafik och tar dig till Stockholms city på bara 16 minuter. Strax söder om Storängen utvecklas Flemingsberg till en spännande plats med en mängd arbets- och utbildningsmöjligheter på Karolinska sjukhuset, nya Polishögskolan, Södertörns högskola.

Bostadsrätterna i våra nya kvarter är ljusa, miljösmarta och kvadrateffektiva med fokus på trevliga sociala ytor. Här är det enkelt att umgås med vänner, oavsett om du väljer att flytta in i en välplanerad etta eller en familjevänlig fyra. Och det bästa av allt med nyproduktion är att du bara kan flytta in i en bostadsrätt. Istället för att köa på byggvaruhusen under helgerna har du massor av tid till det härliga i livet.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5
Boarea 30-100
Säljstart hösten 2023
Inflyttning från hösten 2026

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier