SKPSBRON nr 1 Skeppsbron, Jönköping

Livet på rätt läge

Välkommen till Skeppsbron - Jönköpings nya stadsdel! Här skapar vi flera kvarter under namnet SKPSBRON och först ut är Brf SKPSBRON nr 1. Här hittar du nybyggda, ljusa och sociala hem på ett riktigt bra läge för dig som vill få ut lite mer av livet. Att bo här betyder att du bara har ett stenkast till strandpromenaden och den gröna härliga strandparken. Butiker, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort.

Brf SKPSBRON nr 1
Att hitta hem i Brf SKPSBRON nr 1 innebär lyxen att bo vid vattnet i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering. Du kan även njuta av härliga kvällar på den gemensamma takterrassen med utsikt över Munksjön. 
Kvarteret består av ett lägre och ett högre hus med olika karaktär. Det låga huset innehåller mindre studioliknade hem medan det höga huset innehåller större lägenheter. Lägenheter på 3 rok samt 4 rok i det höga huset innehåller dessutom kvalitéer som extra wc samt stora härliga balkonger med både öppen och inglasad del.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Säljstart Slutsålt
Inflyttning Oktober och november 2021

Ansvarig kontaktperson

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Broschyrer och dokument

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


360 graders rundvandring


Följ med på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på smakprov av några av de lägenhetstyper du hittar i Brf SKPSBRON nr 1. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. Klicka här.

Se projektet med hjälp av AR


Augmented Reality

Nu kan du med hjälp av AR teknik se projektet Skeppsbron.

Gör så här:
1. Ta fram QR scannern på din mobil och rikta mot QR bilden. Då får du kanske en fråga om att ladda ner appen AR Nybyggnation för att gå vidare. 
2. Klicka och välj "Besök plats".
3. Du kommer nu till Skeppsbrons sida. Klicka att ladda ner projektet. Här kan du sedan göra olika val för att se projektet i 3D vy, se bilder, dela etc. 

 

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val. Här finner du även exempelkataloger på våra olika tillval. Läs mer här >

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier