Lägenhet 1-22

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-22
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-22
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-22
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-22

Välkommen in i en social och ljus etta med vinkelkök, bra förvaring i skjutdörrsgarderob och ett rum som rymmer både din säng och dina vänner. Balkongen har utmärkt söderläge och entrébalkongen ligger mot gården.

Kliv in från entrébalkongen till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det luftiga rummet får ljus från fönster i söderläge och den smarta planlösningen ger dig möjlighet att inreda med säng, matplats och soffa. Det trevliga vinkelköket ger ordentliga matlagningsytor och den soliga balkongen förlänger rummet under sommarhalvåret. Här kommer du att spendera många sköna morgnar och lata dagar.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 10
Nummer 1-22
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier