Lägenhet 2-101

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-101
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-101
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-101
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-101

Välkommen in högst upp i huset till en social öppen fyra med en fantastisk takterrass på 50 kvadrat och en delvis inglasad balkong med morgonsol, båda med glimt av Munksjön. Upptäck en trevlig köksö, bra förvaring i en klädkammare och en gäst-wc.

Kliv in i en välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i en garderob och ett städskåp. Här hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du också hemmets gäst-wc som underlättar vardagarna när många ska iväg samtidigt.

 

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg och har båda plats för en säng, sängbord, en arbetsplats samt en garderob där du kan förvara dina kläder. Rummen har fönster mot öster så att du kan vakna till morgonsol.

 

I hallens andra ände hittar du det största sovrummet som rymmer en dubbelsäng och sängbord. I en klädkammare kan du hålla trevlig ordning på dina kläder och skor. Att vakna i det här sovrummet innebär att kunna kliva direkt ut på din egen takterrass med glimt över Munksjön. Takterrassens 50 kvadrat ger gott om möjlighet att inreda med matplats, solstolar, gröna växter och kanske ett par odlingslådor. Det härliga västliga läget kommer att erbjuda många fina middagar med kvällssol framöver.

 

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att ha hemmet fullt med vänner och familj över en härlig lunch eller trevlig kväll. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och den lilla köksön är perfekt för dina gäster att sitta vid och småprata medan du lägger din sista hand på maten. Även från köket når du den stora takterrassen. Vardagsrumsdelen har gott om plats för att inreda med två soffor och under sommarhalvåret förlängs rummet av den trevliga delvis inglasade och öppningsbara balkongen med ljuvlig morgonsol och en glimt av den glittrande Munksjön. Här kommer du att kunna njuta av ditt morgonkaffe oavsett väder och vind när du flyttat in.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 2-101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier