Lägenhet 2-13

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-13
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-13
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-13
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-13

Välkommen in i en generös och social trea med öppen planlösning, stor matplats, gäst-wc, balkong med sjöutsikt och en härlig uteplats mot den gröna gården.

Kliv in! Här hittar du en välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober och ytterligare plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Här hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Hemmets mindre sovrum har plats för en säng, sängbord, en arbetsplats samt en garderob där du kan förvara dina kläder. Rummet har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

 

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att ha hemmet fullt med vänner och familj över en härlig lunch eller trevlig kväll. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och härifrån når du hemmets stora uteplats mot den gröna gården. Det härliga västliga läget kommer att ge dig tillfälle att duka upp många middagar här under somrarna. Föredrar du ett separat kök så har du möjlighet att välja till en vägg mellan vardagsrum och matplats. Vardagsrumsdelen är generös och rymmer både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med balkongen med en underbar utsikt över Munksjön. Här kommer du att sitta och njuta av sjöglitter och vågskvalp med en kopp kaffe när du flyttat in.

 

Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaring av kläder och skor i en rymlig klädkammare. Rummets fönster vetter mot sjön så att du kan vakna med sjöutsikt varje dag. Hemmets lilla gäst-wc underlättar vardagsmorgnar när flera ska iväg samtidigt.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 10
Nummer 2-13
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt, Uteplats

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier