Lägenhet 2-73

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-73
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-73
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-73
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-73

Välkommen till en social öppen fyra med delvis inglasad stor balkong med fantastisk utsikt över Munksjön. Du har gott om förvaring i en klädkammare samt skjutdörrsgarderob och vardagen blir smidigare med en gäst-wc.

Kliv in! Här hittar du en välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober och ytterligare plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg och har båda har plats för en säng, sängbord, en arbetsplats samt en garderob där du kan förvara dina kläder. Rummen har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

 

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att ha hemmet fullt med vänner och familj över en härlig lunch eller trevlig kväll. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och det trevliga västliga läget ger dig vacker kvällssol under middagarna. Föredrar du ett separat kök så har du möjlighet att välja till en vägg mellan vardagsrum och matplats. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den delvis inglasade och öppningsbara balkongen med en underbar utsikt över Munksjön. Här kan du njuta av en kopp kaffe och sjöglitter under många sköna stunder framöver, oavsett väder och vind.

 

Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaring av kläder och skor i en rymlig klädkammare. Rummets fönster vetter mot sjön så att du kan vakna med sjöutsikt varje dag. Hemmets lilla gäst-wc underlättar vardagsmorgnar när flera ska iväg samtidigt.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 100 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 10
Nummer 2-73
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier