Lägenhet 2-94

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-94
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-94
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-94
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-94

Välkommen in i en social och rymlig trea med öppen planlösning, stor matplats, gäst-wc och delvis inglasad balkong med sjöutsikt.

Kliv in! Här hittar du en välkomnande hall med gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du din gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna. Här hittar du också hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och en arbetsplats. I en garderob kan du förvara dina kläder.

 

Från den inre hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att ha hemmet fullt med vänner och familj över en härlig lunch eller trevlig middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och flera fönster ger dig härlig morgonsol när du äter din frukost. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer och härifrån når du hemmets stora balkong. En del av balkongen är inglasad och öppningsbar så att du kan njuta av utsikten över Munksjön oavsett väder och vind. Föredrar du ett separat kök så har du möjlighet att välja till en vägg mellan vardagsrum och matplats.

 

Det större sovrummet är luftigt och har gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaring i en garderob. Rummets fönster vetter mot Munksjön så att du kan vakna med sjöutsikt varje dag.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 9 av 10
Nummer 2-94
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier