Miljösmarta detaljer i Brf SKPSBRON, Skeppsbron

Miljöarbetet präglar hela vår byggprocess. Du som flyttar till våra hem i Brf SKPSBRON, Skeppsbron kommer förmodligen märka det mest genom att elräkningen blir låg eller att bostadsrättsföreningen får låga kostnader för drift och underhåll.

Hållbart boende

I Brf SKPSBRON är det enkelt att leva miljösmart och bekvämt på samma gång. Här finns bland annat gröna innergårdar för avkoppling och gott om platser att ställa cykeln. Även invändigt finns flera funktioner som gör ditt hem hållbart. Husen värms upp med fjärrvärme och värmen återvinns dessutom i frånluften, vilket ger dig ett friskare inomhusklimat. Dessutom får alla hem A-klassade vitvaror, smart sopsortering under bänk och snålspolande kranar och duschar.

Materialen som använts för att bygga huset är noga utvalda för att ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Fasader och fönster är också de energieffektiva. Därför kan du känna dig trygg med ditt val när du flyttar till ett nytt hem från oss i Skeppsbron. I listan nedan kan du läsa mer om de miljösmarta åtgärder som gör Brf SKPSBRON till ett hållbart boende.

Miljösmart

Solceller
Snålspolande kranar och duschar
 
FTX ­system
Individuell mätning och debitering av el
 
Medlemskap i bilpool
Individuell mätning och debitering av vatten
 
Ladduttag för elbil i garage (några platser)
Vitvaror energiklass minst A+
 
Gröna tak som bland annat tar hand om dagvatten och renar luften         
Energieffektiva fönster
 
Gröna innergårdar för rekreation och biodiversitet         
Möjlighet till gröna sortimentsval