Njut i ett nytt hem på rätt läge

En av Jönköpings mest spännande platser just nu heter Skeppsbron. Här växer kvarteret SKPSBRON nr 2 fram på ett fint läge invid strandpromenaden. Många jönköpingsbor har redan hittat hem här, nu har även du chansen att flytta in och njuta av ett läge som gör det bästa av livet.

Att bo i SKPSBRON nr 2 innebär att kunna ta en morgonpromenad med hunden på ljuvligt gröna vägar utanför porten, cykla in till stan och äta en trevlig brunch på en uteservering eller köpa med dig något gott hem och spendera eftermiddagen på en filt i den nya Skeppsbroparken med goda vänner. SKPSBRON nr 2 har helt rätt läge för dig som uppskattar lite extra guldkant på både vardag och helg. I SKPSBRON nr 2 är planlösningarna öppna och rummen ljusa, oavsett om du väljer en smart etta eller en social fyra. Hemmen har balkong eller uteplats som gör soliga dagar och varma sommarkvällar till något extra. Men det bästa är nog ändå, att i ett nybyggt hem slipper du spendera helgerna med att renovera och kan njuta av livet på rätt läge.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 27,5 - 121,5 kvm
Pris: 2 250 000 - 4 550 000 kr
Månadskostnad: 3 407 - 5 907 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Mars 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33 Contact
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23 Contact
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Njut i ett nytt hem på rätt läge i SKPSBRON nr 2


Hitta ditt hem i bostadsväljaren


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Rum med plats för livet

Öppen planlösning

Fokus i våra hem i Brf SKPSBRON nr 2 är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar, födelsedagsfirande och härliga bruncher. De öppna planlösningarna uppmuntrar till en trivsam social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

En utsikt att längta hem till

Alla hem har balkong, fransk balkong, terrass eller en egen uteplats på entrévåningen. Flera av balkongerna har en inglasad del som är öppningsbar vilket ger dig möjlighet att ta en kaffe och titta på utsikten över Munksjön oavsett väder.

Smart planerad lägenhet med förvaringsutrymmen

Köket har släta, vita köksluckor från Marbodal och badrummet går i samma klassiska tema med sobra färger. Väggarna är helkaklade och på golvet ligger kontrasterande klinker. Tvättmaskin och torktumlare ingår givetvis och i de mindre hemmen finns en smart kombimaskin. De större hemmen har både badrum och en liten wc vilket underlättar vardagsmorgnarna då flera ska iväg samtidigt.

Ljus inredning

Inredningen är genomgående ljus och ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil. För att du ska kunna sätta din prägel på hemmet finns en mängd kostnadsfria val. Ta god tid på dig när du går igenom alla inredningsmöjligheter. Vi hjälper dig givetvis med dina frågor och funderingar.

En dag vid sjön

Här blir varje dag en dag vid sjön, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere vid vattnet eller i parken. Längs strandpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters cykeltur finns dessutom all tänkbar service i Jönköping centrum.

Sjöstadsbo

Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kanten till Munksjön, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Skeppsbron är det nära till allt – stadspuls och kommunikationer, kultur och eftertanke.

Kultur

Kulturhuset Spira erbjuder ett stort utbud av konserter, musik och teaterunderhållning. Här finns något för alla och från ditt hem i Skeppsbron är det inte långt bort till underhållningen.

Stadsbo

När du köper ett hem i SKPSBRON nr 2 får du ett hem som har nära till det mesta i Jönköping och självklart är city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33 Contact
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23 Contact
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09 Contact

Fastighetsbyårn

Besöksadress: Hoppets Torg 4
Box 2255
550 02 Jönköping

tel: 036-34 48 80

fastighetsbyran.se/jonkoping

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: