Lägenhet 4 rok, 116,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-104

Det här är ett hem för dig som söker något speciellt! Välkommen in högst upp i huset till en rymlig gavelfyra med öppen planlösning och ljuvlig sjöutsikt. Här kan du njuta av livet på en stor terrass i söderläge med inglasad matplats, balkong med sjöutsikt och umgängesytor med plats för många gäster. Två badrum och förvaring i klädkammare samt flera skjutdörrsgarderober förenklar vardagslivet här.

Kliv på! Här hittar du en hall som har ordentlig plats för avhängning. Ta dig in några steg och hitta ett av hemmets två helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är generöst och har en öppen planlösning som passar perfekt för dig som gärna har vänner och släkt hemma på middag och brunch. Matplatsen rymmer många gäster och här går att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Rummet har en perfekt utsikt över Munksjön från flera fönster. Här kan du njuta av vyn från din favoritfåtölj året om. Under sommarhalvåret kommer du nog ändå att trivas bäst med en kopp kaffe på balkongen som har ljuvlig morgonsol och utsikt över vattnet.

Via en passage tar du dig till hemmets mer privata del. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och har fönster mot öst så att du kan vakna till morgonsol. Rummen går att inreda med sängbord och en liten arbetsplats, och det ena har möjlighet till förvaring av kläder i en garderob. Mittemot hittar du det andra helkaklade badrummet med dusch. Det underlättar vardagarna då flera i familjen ska iväg samtidigt. Intill finns en klädkammare med gott om plats för kläder, skor och sportprylar. Hemmets stora sovrum för ljus från ett fönster mot terrassen i härligt söderläge. Dina kläder, skor och sportartiklar förvarar du i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Slutet av passagen leder ut till den stora terrassen som går i vinkel så att du kan njuta av både morgonsol och underbart söderläge. Här finns gott om plats att inreda med solstolar sittgrupper och stora krukor. Den inglasade öppningsbara delen gör det möjligt att njuta av utomhusmiddagar och sol även då luften blir svalare. Det här är en plats att längta hem till!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 116,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 1-104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09