Lägenhet 3 rok, 92,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-13

Välkommen in till en härlig gaveltrea på första våningen med sjöutsikt från det gemensamma köket och vardagsrummet. Njut på en uteplats mot gården med härlig kvällssol och viss sjöutsikt. En gäst-wc och förvaring i flera skjutdörrsgarderober förenklar vardagen här.

Kom in i en hall som har fri sikt genom hemmet och ut över vattnet. Här finns plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du en gäst-wc som underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet har fantastisk utsikt över sjön från två fönster. Här kan du möblera med en större matplats, soffa och fåtöljer och ta del av vyn året som. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på hemmets mysiga uteplats mot den gröna gården. Här har du viss sjöutsikt och skön kvällssol.

Hemmets mindre sovrum har fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma nätter. Rummet rymmer både sängbord och en liten arbetsplats. Dina kläder kan du förvara i två garderober. Vägg i vägg ligger hemmets större sovrum som också har ett lugn läge. Här finns plats för förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 10
Nummer 1-13
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Sjö-/havsutsikt, Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09