Lägenhet 2 rok, 56 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-14

Välkommen in till en social och öppen tvåa på första våningen med sjöutsikt och fransk balkong. Dubbla skjutdörrsgarderober och flera garderober håller ordning på kläder och skor.

Kliv in i en luftig hall med fri sikt genom hemmet och ut över sjön. Här finns plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem släkt och vänner på middag eller brunch. Här har du ljuvlig utsikt över sjön och en fransk balkong som ger dig möjlighet att släppa in frisk luft under sommarmånaderna. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtöljer. Här finns förvaringsmöjligheter i flera garderober samt ett städskåp. Sovrummet har ett fönster med morgonsol och gott om förvaring i en större skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 56 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 10
Nummer 1-14
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Fransk balkong, Sjö-/havsutsikt

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09