Lägenhet 2 rok, 70,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-51

Välkommen in till en öppen tvåa med härlig social atmosfär och delvis inglasad balkong med morgonsol. Här har du mycket gott om förvaring i en stor klädkammare och dubbla skjutdörrsgarderober.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp och en stor klädkammare som bland annat rymmer vinterkläder och sportutrustning. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och blir snabbt en favoritplats att umgås på för dina vänner. Här är det perfekt att fira högtider med familjen framöver. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtöljer. Hemmet förlängs med en rymlig balkong som är delvis inglasad. Här kan du njuta av sköna morgnar med sol även när temperaturen smyger sig nedåt. Sovrummet har ett fönster med morgonsol och gott om förvaring i en större skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 10
Nummer 1-51
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09