Lägenhet 2 rok, 69,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-14

Välkommen in till en social och välplanerad tvåa med en entrébalkong, en uteplats mot gården i sydvästläge samt fransk balkong med morgonsol. Här finns gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober.

Kliv in till den här trevliga tvåan via en entrébalkong och vidare in i hallen. Hallen har en trevlig utgång till en mysig uteplats mot gården. Här kan du avsluta dagen med en kopp te i kvällssolen. Här finns plats för avhängning och gott om förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet har fönster mot gården så att du kan sova ostört med fönstret på glänt. Här har du gott om utrymme för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det härliga gemensamma köket och vardagsrummet kommer att bli en favoritplats för dina vänner och familj. Rummet rymmer en större matplats, soffa och flera fåtöljer. En fransk balkong ger dig härlig morgonsol och möjlighet att öppna upp och vädra under varma kvällar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 69,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 5
Nummer 2-14
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Fransk balkong, Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09