Lägenhet 3 rok, 87 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-22

Välkommen in till en ljus gaveltrea med fönster i både söder- och österläge. Planlösningen är öppen och social med stor matplats. Balkongen har ljuvligt läge mot söder och sol stora delar av dagen. En gäst-wc och förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober förenklar vardagen.

Kom in i en hall som har plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du en gäst-wc som underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Hemmets mindre ljusa sovrum har fönster mot söder och rymmer både säng och en liten arbetsplats. Dina kläder kan du förvara i en garderob. Ett par steg vidare in i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning och kommer snart att bli en favoritplats för din familj och dina vänner. Matplatsen rymmer många gäster och här finns plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet får härligt ljus ifrån fönster i både söder och öster. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på hemmets balkong som har perfekt läge för sol stora delar av dagen. Hemmets större sovrum har dubbla fönster med morgonsol som ger dig en bra start på dagen. En rymlig skjutdörrsgarderob ger gott om utrymme för kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 5
Nummer 2-22
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09